Het einde van het jaar nadert snel, en we hebben een speciale manier gevonden om de feestdagen met een vleugje goedheid en hoop te vieren.

We presenteren trots onze exclusieve eindejaarsactie, waarbij we licht brengen in de duisternis en tegelijkertijd een lichtpunt zijn voor diegenen die vechten tegen kinderkanker;

Wat bieden we aan?

 

We introduceren een uniek oplaadbaar lampje (Sompex) , ontworpen om te schitteren op elke feesttafel. Dit lampje kan eenvoudig op elke fles geplaatst worden en zorgt voor een prachtige sfeer.

Als extraatje voegen we een fles heerlijke cava Onaya brut toe, perfect om te toasten op een nieuw jaar vol hoop

Dank aan Tijd & Lichtpunt, en L’Eau Délice om deze actie mee te steunen.

Hoe kan je helpen?

Door de aankoop van ons lampje en de bijgevoegde fles bubbles voor slechts €79 steun je onze missie om kinderkanker te bestrijden. Alle opbrengsten van deze actie gaan naar de vzw Prinses Máxima Centrum Foundation Belgium en worden ingezet voor de opleiding van onze Belgische kinderartsen en verpleegkundigen in het Prinses Máxima Centrum te Utrecht, hét expertisecentrum in Europa op vlak van de behandeling van kinderkanker. Zo geven we ieder kind met kanker de meeste kans op een gezond en gelukkig leven!

Hoe kan je bestellen?

Bestellen is eenvoudig! Kies je kleur en vul bijgevoegd document in om je lampje(s) en bubbles te reserveren

Maak hier uw keuze en geef uw bestelling door!
Wij nemen dan zo snel als mogelijk contact met je op!

Samen vóór kinderen, tégen kanker!

* indien factuur gewenst
X 79 €
X 79€
X 79€
X79€
X 79€
X 79€