Draag je centje bij en steun ons

Alle giften zijn meer dan welkom! Bij giften van €40 of meer ontvang je een fiscaal attest en geniet je van een vermindering van je personenbelasting.

In deze moeilijke coronatijden heeft de regering eind juni beslist om de belastingvermindering voor giften in 2020 op te trekken van 45% naar 60%. Zo geef je bij een gift van 40€ eigenlijk maar €16 uit ( ipv €22 voordien), de overige €24 krijg je van de fiscus terug.

Met dit belastingvoordeel wil de overheid de vrijgevigheid van de burger stimuleren en de impact van het coronavirus op vzw’s beperken.

Eénmalige gift

                                                                                                                                                           

  Doneer

Je kan een bedrag naar keuze storten op het rekeningnummer van

Koning Boudewijnstichting
Fonds Prinses Máxima Centrum Belgium
BE 10 0000 0000 0404
Gestructureerde mededeling ***018/1320/00034***

Periodieke gift

Heb je al eens aan een maandelijkse of jaarlijkse bijdrage gedacht? Wil je voor een langere tijd mee helpen? Zo geef je de kans aan meerdere Fellows om deze unieke opleiding te volgen. Neem contact met ons op dan stellen we samen een donatieovereenkomst op.

Ter gelegenheid

Misschien heb je een bedrag ontvangen voor je verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid en wil je dit aan de Prinses Máxima Centrum Foundation Belgium schenken? Je kan onze Foundation ook vermelden als goed doel bij evenementen zoals geboortes, verjaardagen,  … Je kan ons steunen door  uw gasten een gift te laten doen op onze bankrekening.

Voor meer informatie mail of bel
Kristin.buelens@prinsesmaximacentrum.be
0475/319 757