Draag je centje bij en steun ons

Alle giften zijn meer dan welkom! Bij giften van €40 of meer ontvang je een fiscaal attest en geniet je van een vermindering van je personenbelasting van 45%.

Eénmalige of periodieke gift

Via de online doneer knop kan je éénmalig of maandelijks een bijdrage storten op het Fonds Prinses Máxima Centrum Belgium, beheerd door de Koning Boudewijnstichting.

Doe je  éénmalig een gift van 60 euro, dan geniet je van een fiscaal voordeel van 27 euro en betaal je effectief maar 33 euro.

Stort je maandelijks een bijdrage, dan geef je ook de kans aan meerdere fellows om deze unieke opleiding te volgen. Door maandelijks 20 euro te doneren, betaal je per jaar effectief 132 euro en geen 240 euro.

of schrijf een bedrag naar keuze over op het rekeningnummer van

Koning Boudewijnstichting
Fonds Prinses Máxima Centrum Belgium
BE 10 0000 0000 0404
Gestructureerde mededeling ***018/1320/00034***

Ter gelegenheid

Misschien heb je een bedrag ontvangen voor je verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid en wil je dit aan de Prinses Máxima Centrum Foundation Belgium schenken? Je kan onze Foundation ook vermelden als goed doel bij evenementen zoals geboortes, verjaardagen,  … Je kan ons steunen door  uw gasten een gift te laten doen op onze bankrekening.

Voor meer informatie mail of bel
Kristin.buelens@prinsesmaximacentrum.be
0475/319 757