Beste sympathisant van de vzw Prinses Máxima Centrum Foundation Belgium,
Beste Golfer,
Beste Sponsor,

Met spijt in het hart heeft het bestuur van de vzw Prinses Máxima Centrum Foundation Belgium beslist om het 1ste Prinses Máxima Centrum Foundation Belgium Golf Open van 16 oktober uit te stellen naar een latere datum.

Een moeilijk beslissing, maar de dagelijkse berichtgeving over de alarmerende coronacijfers, de verstrengde maatregelen van de overheid en het advies van een aantal medici, heeft ons ervan overtuigd dat ieders gezondheid op de eerste plaats komt en dat we geen risico’s willen nemen voor de verdere verspreiding van het virus.

Maar uitstel is geen afstel!
Jullie hebben massaal ingeschreven voor ons 1ste Golf Charity event. Alle flights zijn gereserveerd.

Wij danken jullie voor deze steun.

En omdat we iedereen een onvergetelijke dag willen bezorgen, in veilige omstandigheden, hopen we jullie opnieuw te mogen verwelkomen wanneer we samen het virus overwonnen hebben.

Dat zal wellicht in het voorjaar van 2021 zijn.

Uiteraard blijft je inschrijving geldig voor deze uitgestelde editie.

Wij verwachten jullie dan met z’n allen op de uitgestelde editie op de golfbaan om van dit 1este Charity Golfevent een groot succes te maken.

Langs deze weg willen we jullie daarom nogmaals bedanken voor jullie enthousiasme en jullie steun.
Een steun die we vandaag écht kunnen gebruiken!

Delfien Bogaert is op 1 oktober gestart met haar opleiding tot TOPkinderoncoloog in samenwerking met het Prinses Máxima Centrum te Utrecht. Een opleiding die bijdraagt om de Belgische kinderoncologische zorg een meerwaarde te bieden en om een internationaal netwerk uit te bouwen. Voor deze unieke opleiding hebben we jaarlijks 122.000€ nodig.

Wij danken jullie voor het begrip, stay safe en we beloven jullie zeker op de hoogte te houden van zodra een nieuwe datum bekend is.

Het bestuur van de vzw Prinses Máxima Centrum Foundation Belgium
Bas de Voogd ( voorzitter), Philippe Van den Broecke ( ondervoorzitter), Filip Goddevriendt – van Oyenbrugge ( penningmeester), Michael Röel en François-Xavier Nieberding

Een bijzondere dank aan onze sponsors