Het Fonds Prinses Máxima Centrum Belgium lanceert een nieuwe oproep voor een ‘Clinical fellowship in Peadiatric haematology – Oncology’

Met deze beurs wordt voor één jaar een klinische opleiding gefinancierd in de pediatrische hemato – oncologie in het Prinses Máxima Centrum te Utrecht.

De ervaring en de inzichten die de kinderarts opdoet in het Prinses Máxima Centrum zullen vervolgens in de praktijk in België worden toegepast en gedeeld met de collega’s, waardoor de zorg voor kinderen met kanker in België verder verbeterd kan worden.

Het Prinses Máxima Centrum is geen gewoon ziekenhuis, maar een onderzoeksziekenhuis.  Alle kinderen met kanker in Nederland worden hier behandeld. Daarmee is het prinses Máxima Centrum het grootste kinderkankercentrum van Europa. Door de unieke integratie van patiëntenzorg, research en opleiding biedt het centrum de ideale omgeving om talenten in de kinderoncologie te scholen tot experts en leiders in het veld.

Ben jij kinderarts, en heb je interesse in een extra opleiding tot kinderoncoloog in het Europese Prinses Máxima Centrum, hét expertisecentrum op het gebied van de behandeling van kinderkanker, dien dan uw kandidatuur in .

Alle info kan je terugvinden op de website van de Koning Boudewijnstichting

https://kbs-frb.be/nl/oproep-clinical-fellowship-peadiatric-haematology-oncology-0